Diensten

Make

information

beautiful

DIENSTEN

Koloriet heeft ruime ervaring met het uitwerken en vormgeven van covers, boeken, brochures, logo’s, huisstijlen, kaarten, beursstanden, webdesign, en tijdschriften.


Ook voor copywriting, vertaling, fotografie, verzending, drukwerk (op papier, stickers, borden, spandoeken,…) en uitwerken van allerhande promotiemateriaal kan u ook op ons bureau beroep doen.


Boekencovers:


Waarom grijpt u in de boekhandel juist naar dat boek en niet naar het boek ernaast?


De titel spreekt u aan, de auteur kent u, het thema valt in uw interessesfeer,... Inderdaad, maar zonder het meestal te beseffen is het die kleur, dat beeld, dat lettertype of die vorm waar we door aangetrokken worden.


Het is de taak van onze grafici om de lezer in één oogopslag te verleiden en warm te maken voor de inhoud van het boek.Folders / Affiches / Tijdschriften / Brochures / Advertenties:


Zelfs in deze tijd van alles online en vluchtigheid dient de gedrukte media echter niet onderschat te worden. Deze is nog altijd onvervangbaar als aanvulling op het digitale. Men zegt soms dat er nog nooit zoveel papier werd gebruikt sinds de intrede van het computertijdperk.


Het is dan ook belangrijk dat uw folder, affiche, tijdschrift of brochure, zelfs met een vluchtige blik, opvalt tussen de massa publicaties.


Koloriet is hiervoor uw perfecte partner.Logo’s en huisstijlen:


U wilt toch ook dat uw bedrijf degelijkheid, professionaliteit en hedendaagsheid uitstraalt. 
U doet dit meestal wel in uw dagdagelijks handelen, maar vergeet dit soms in uw huisstijl door te trekken.

Vorm en inhoud zijn voor ons evenwaardig en moeten dus van het hoogste niveau zijn.


Daarom kan u best eens polsen naar de creatieve voorstellen van grafisch bureau Koloriet.Infografieken:


Een infografiek zijn tekeningen of pictogrammen die op een duidelijke, overzichtelijke visuele manier informatie presenteren.


Op deze manier wordt de informatie ook duidelijk voor mensen zonder voorkennis over het onderwerp.


De infografiek wordt zowel gebruikt in gedrukte media als op websites en de sociale media.


Onze grafisch ontwerpers zorgen ervoor dat deze infografieken  dan ok nog eens mooi ogen.


Neem een kijkje in onze portfolio van hetgeen wel al maaktenWebsites:


Uw IT-specialist kent uw website waarschijnlijk als geen ander. Zowel voor technische, inhoudelijke, linken en webshop toepassingen zal hij perfect voor u zijn. Maar de kleuren en vormen zijn meestal niet zijn/haar ding. Waarom niet samenwerken met een partner die de layout en stijl mee bepaalt ?


Wij  denken graag met u mee en bezorgen de gelayoute files dan aan uw webmaster, zodat u over een topsite kunt beschikken.


Voor het maken van een niet te uitgebreide website neemt Koloriet ook graag de technische kant voor haar rekening.Drukwerk / Promotiemateriaal:


Het grafisch ontwerp werken we ook graag verder voor u af.


Zo kan u op Koloriet beroep doen voor het drukwerk.

Dit kan onder andere op papier, borden, panelen, stickers, spandoeken, vlaggen, zeilen, beursstanden, textiel en promotieartikelen allerhande, ….